preloader
Wat hebben we dit jaar gedaan in Bali?

Wat hebben we dit jaar gedaan in Bali?

 

Wat hebben we afgelopen jaar gedaan in Bali?
Dankzij ons goede en en enthousiaste team in Bali zij  er diverse goede acties ondernomen zoals:

1) Er is een huis gebouwd voor het gezin van onze Sponsorkinderen Parnata, Ariani en Ketut Aliani. Het mooie van dit verhaal is, dat er maximaal ondersteuning is geweest van de eigen familie. Het gezin leefde voorheen op een weiland midden tussen de dieren. De situatie was echt erbarmelijk. Oma van moederskant had een klein bouwvallig huisje met eigengrond. Dit oude huis is gesloopt en voor de nieuwbouw zijn er ook zoveel mogelijk oude materialen hergebruikt, zoals de stenen die zijn afgebikt, kozijnen en deuren weer opnieuw geschilderd. Verder hebben de familie en vrienden meegewerkt om het huis te bouwen. Door deze inzet hebben zij een heel mooi, compeet huis kunnen bouwen met minimale kosten.

2) Tot 3 maal heeft ons team in Bali rijst en andere (basis)benodigdheden uitgereikt aan de gezinnen van onze sponsorkinderen,
Deze week ontvangen ze, dankzij een extra sponsorring, een leuke kerstattentie. Denk hierbij aan champoo of zeep e.d.

3) Er zijn pre-paid internet-kaartjes gekocht, om er voor te zorgen dat onze kinderen mbv een telefoon toch contact kunnen houden met school. Vanwege Corona zijn de kinderen helaas ook thuis. En via telefooncontact kunnen ze net als hier toch aangepaste lessen volgen.

4) De basi-scholen hebben voor iedere klas een waterfilter ontvangen.

5) Ons team, Julia en Ariani, onderhoudt regelmatig contact met de kinderen en hun families.

U ziet, er is dus veel gebeurt in Bali en daar zijn we trots op en past dank aan ons team in Bali.