Nieuws

16 juni 2023 Renovatie toiletten basisschool SD 1 Negeri Banyuatis

Er is begonnen met de renovatie van de toiletten van de basisschool in Banyuatis. Deze toiletten zijn reeds door de stichting in 2019 volledig gerenoveerd. Naar nu blijkt moeten met name de rechtopstaande muren opnieuw betegeld worden en ook de deuren vervangen worden.
21 mei 2023 Sponsoroudermiddag 2023

Op deze dag hebben we met de sponsorouders van onze stichting genoten van onze jaarlijkse bijeenkomst. Tijdens deze middag hebben we de nieuwe website gelanceerd. Met deze nieuwe website kunnen we jullie op de hoogte houden van het wel en wee van jullie sponsorkinderen.
Daar kunnen jullie zelf ook een bijdrage in hebben door informatie die je van je kind wilt delen door te spelen naar Ed Donders. Wij doen van onze kant hiervoor ook onze uiterste best, zoals al te zien is bij de eerste opzet en info omtrent de kinderen. Daarvoor dank aan eenieder die hiervoor mogelijk al een bijdrage geleverd heeft.

De middag werd verder culinair opgeluisterd door een heerlijke Balinees geroosterd varken, inmiddels niet meer knorrend, saté en genoeg vloeibare versnaperingen. Het bestuur dankt U voor jullie aanwezigheid en het blijvende vertrouwen in onze stichting en haar doelen. We houden contact.

Warung Ledeng Catering ook weer veel dank voor het culinaire bijdrage.
Martijn de Jong (Event Media Group) dank voor de sponsoring van de nieuwe poloshirts.
Peter Wijers en Danielle Mertens (Euramax) voor hun technische bijdrage bij de opmaak van de nieuwe website.

Bestuur Warung Ledeng School Fund Bali

Hier nog wat foto’s om na te genieten.

Wat hebben we de afgelopen jaren gedaan op Bali?
Dankzij ons goede en enthousiaste team in Bali zijn er diverse goede acties ondernomen zoals:

1) Er is een huis gebouwd voor het gezin van onze sponsorkinderen Parnata, Ariani en Ketut. Bij de bouw ervan is er bovendien veel hulp geweest van de eigen familie. Het gezin leefde voorheen op een weiland midden tussen de dieren. De situatie was echt erbarmelijk. Oma van moederskant had een klein bouwvallig huisje met eigen grond. Dit oude huis is gesloopt en voor de nieuwbouw zijn er ook zoveel mogelijk oude materialen hergebruikt, zoals de stenen die zijn afgebikt, kozijnen en deuren. Verder hebben naast de familie ook vrienden meegewerkt om het huis te bouwen. Door deze inzet hebben zij een heel mooi, compleet huis kunnen bouwen met minimale kosten.

2) Tot 3 maal heeft ons team in Bali rijst en andere (basis)benodigdheden uitgereikt aan de gezinnen van onze sponsorkinderen. Ook hebben ze dankzij een sponsor, een leuke kerstattentie gekregen. Denk hierbij aan shampoo of zeep e.d.

3) Er zijn pre-paid internetkaartjes gekocht, om er voor te zorgen dat onze kinderen met behulp van een telefoon toch contact konden houden met school. Vanwege Corona waren de kinderen thuis en hebben toch lessen kunnen volgen, op een aangepaste manier.

4) De basisscholen hebben voor iedere klas een waterfilter ontvangen.

5) Ons team, Julia en Ariani, onderhouden regelmatig contact met de kinderen en hun families.

U ziet, er is dus veel gebeurd in Bali en daar zijn we trots op en past dank aan ons team in Bali.

Scroll to Top